Presumeix d’ungles aquest estiu, amb els esmalts de moda

L’estiu és la millor estació de l’any per parlar de manicura. ‘Almenys jo ho tinc claríssim! Primer, perquè disposem de més temps lliure per mimar les nostres ungles i recrear-nos en el bell art de passar el pinzell. Segon, perquè el sol i l’arribada de les vacances ens omplen d’una energia vital fabulosa que ens convida a experimentar amb els esmalts i atrevir-nos a tot.

Si tu també ho sents, només et cal prendre nota de les nostres propostes per combinar, a la perfecció, les ungles amb una pinya colada i un flotador de flamenc.

Colors que estimaran les teves ungles
Els tons neó són ideals per a l’estiu, tant en manicures com a pedicures. Són divertits, alegres, originals i, a més, queden genial en contrast amb la pell bruna. Però no parlo només de grocs i blaus cridaners -que també-. La nova col·lecció Neon Earth d’Orly proposa sis colors de gran pigmentació i cobertura sense ratlles, que podràs posar-te en qualsevol ocasió, des dels moments de relax a les vetllades més sofisticades. El seu preu: 12 € cada un.

Encara que si hi ha un color per excel·lència que predominarà aquest estiu, aquest és el blanc. A ell ja s’han apuntat famoses de la talla de Paula Echevarría, Sara Carbonero i Laura Escanes. I a nosaltres ens encanta, perquè és súper lluminós i fàcil de combinar. El preu de l’esmalt blanc de Bio Sculpture és de 13 €.

En aquests mesos en què s’imposa un estil més relaxat, Masglo presenta la seva col·lecció Boho Chic. Són cinc tons minerals i orgànics d’aire hippie, que desperten el nostre esperit aventurer i inconformista. Turquesa, verd argila, cuir… Jo em quedo amb el to més glamurós de la col·lecció, Original, un color plata d’acabat brillant que no passa desapercebut. El seu preu: 10 €.

A més del color, també és important la cura de la ungles. I si es pot combinar les dues coses, millor! Per exemple, Beter acaba de presentar quatre nous tons de la seva esmalt Youth Color, que és vegà i té un efecte rejovenidor, gràcies a la seva fórmula Pro-Age Complex. M’encanta Orchid Fúcsia, un to rosa vibrant i al mateix temps sofisticat. Només costa 4,60 €.

Un estiu de cinema per a tots
La signatura OPI ha volgut commemorar el 40 aniversari del musical Grease amb una edició limitada de 12 tons, a més de tres esmalts amb un acabat cuir molt original -i característic en la pel·lícula-. La signatura ha captat la diversió i l’esperit enèrgic de Grease amb colors d’aires retro i molt afavoridors. El seu preu: Nail Lacquer 16 €, Infinite Shine 20 €.

I en aquest article de manicura tenim propostes, també, per a les més petits, que aprofiten que estan de vacances i no han d’anar a l’escola per posar color a les seves ungles. En aquest cas, com apunta Andreu Martín, de la signatura d’esmalts Orly, el més important és que els esmalts “siguin el més naturals i orgànics possibles, fins i tot sense gluten per a aquelles nenes intolerants a aquesta proteïna i que tenen tendència a mossegar-se les ungles”.

Els colors que més els solen agradar són els fluor, roses, taronges, grocs i combinacions de diversos tons. També els encanten els dissenys personalitzats, com el que ens proposen des dels centres Twentynails, inspirat en Hello Kitty. És una autèntica monada!

Precisament, Masglo acaba de llançar un esmalt específic per als més petits. Masglo Kids no conté productes nocius i es retira simplement amb aigua temperada (i fregant una miqueta). Són vuit tons preciosos amb els que els tindràs més que entretinguts. El seu preu: 8,95€

TOTES LES NOTÍCIES