Prestatgeries per a fruites

Us  descobrim un element ideal per a la cuina on podreu exposar les fruites i les verdures com si es tractés d’un quadre o un element més en la decoració, ajudant no només a la conservació dels aliments, sinó que, a més, al seu consum en bon estat.

Els prestatges que proposa Fruitwal conviden a conservar la fruita després de ser collida de l’arbre en aquestes plataformes ideals per als qui no els agrada tenir la fruita dintre de la nevera. Recordeu que degut al fred, algunes fruites i verdures perden ràpidament els seus nutrients, sabor i textura.

Fruitwal és una prestatgeria penjant de disseny minimalista creada per donar-li el màxim de protagonisme a totes les vostres fruites i verdures en algun espai de la llar. Alguns la condicionen a la cuina, d’altres prefereixen jugar una mica amb la decoració ubicant-la en la zona del menjador…

Amb aquesta enginyosa solució, a més de donar un toc decoratiu, creatiu i natural als vostres espais comuns de la casa, aconseguireu que la fruita estigui molt millor a temperatura ambient, estimulant el consum d’un aliment ric en vitamines i proteïnes.

Amb aquesta prestatgeria podreu controlar l’estat i l’estoc de les vostres verdures i fruites.

Font: www.decorahogar.es

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.