ivan-ramirezEl  jutge del Jutjat d´Instrucció nº 1 d´Ejea de los Caballeros ha decretat ordre de detenció provisional sense fiança per a un jove de 25 anys en considerar que hi ha indicis més que suficients de la seva possible responsabilitat en les agressions sofertes pel atleta aragonès Iván Ramírez el passat 7 d´octubre a la citada localitat saragossana. Una agressió per la qual l´atleta està ingressat molt greu a un centre hospitalari de la capital aragonesa. L’agressor, de nacionalitat búlgara, es va lliurar aquest dijous a la caserna de la Guàrdia Civil de Ejea.

Segons informa Aragón Radio després de confirmar amb el Tribunal Superior de Justícia d´Aragó, el jutge, a l´hora de decretar la presó, ha considerat també el possible risc de fuga del detingut, a qui en principi se li imputa un delicte de lesions greus, ja que ha estat fugit de la justícia durant sis dies abans de lliurar-se a la Guàrdia Civil.

El detingut ha passat a disposició judicial aquest divendres i ha prestat declaració davant del jutge durant uns 45 minuts. A més, al llarg del matí el jutge ha pres declaració en qualitat de testimonis a dues persones més: la núvia del detingut, un jove menor d´edat i cosina de la víctima, que es trobava present en el moment en què van ocórrer els fets, i al pare d´ella.

El jutge ha fet oferiment d´accions a la mare de la víctima davant la impossibilitat, de moment, de poder-li prendre declaració a l´atleta, donada la situació en què actualment es troba, en un coma induït.

De moment, el magistrat està a l´espera que li remetin nous informes mèdics del centre hospitalari per conèixer l´evolució del jove lesionat i poder acordar noves diligències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada