Presó per al jove que va provocar l’accident en què va morir un menor el 2011

accident2El Tribunal de Corts ha condemnat a deu mesos de presó ferma i vuit de condicional el jove que el 2011 va provocar un accident al centre de Sant Julià, en el qual va morir un menor d’edat que anava dins del cotxe. A més haurà de pagar la família de la víctima i d’un altre jove ferit 140.000 euros. El jove que conduïa l’altre cotxe i que també va ser acusat pel ministeri fiscal ha estat absolt. Ha quedat desmuntada així la hipòtesi que els joves fessin una competició de velocitat.

El jove conductor que el 2011 va protagonitzar un accident de trànsit espectacular al bell mig de Sant Julià de Lòria en el qual va morir un menor d’edat ha estat condemnat per homicidi per imprudència greu i haurà de tornar a la presó de la Comella, on ja va complir cinc mesos de presó preventiva. El Tribunal de Corts l’ha condemnat a un total de deu mesos de presó ferma i vuit de condicional i li ha retirat el carnet de conduir durant tres anys i mig.

Pel que fa a les indemnitzacions, haurà de pagar 18.000 euros al jove ferit en l’accident i 132.000 euros als pares, el germà i l’àvia de la víctima mortal, un menor d’edat que anava dins del cotxe sinistrat.

El Tribunal de Corts ha rebutjat que els joves fessin una cursa il·legal, com creia el ministeri fiscal, i ha absolt l’altre conductor implicat. La fiscalia considerava provat que tots dos acusats circulaven en paral·lel i feien competència de velocitat, un fet agreujat per l’entorn urbà i la inexperiència dels conductors.

TOTES LES NOTÍCIES