Presó condicional per l’atropellament mortal d’una dona a Sant Julià

justicia-1 El Tribunal de Corts ha condemnat per blanqueig de diners a cinc anys de presó dos homes, pare i fill, de nacionalitat panamenya i ha ordenat el comís de mig milió d’euros dipositats en comptes andorrans. També ha imposat vuit mesos de presó a un jove que va agredir un discapacitat i ha condemnat per homidici per imprudència un home que va atropellar una dona a Sant Julià de Lòria.

El Tribunal de Corts ha condemnat a cinc anys de presó, tres de ferms i la resta condicional, i al pagament d’una multa de 600.000 euros un pare i un fill de nacionalitat panamenya acusats de blanqueig de diners. Els dos homes van crear un entramat de dues-centes societats per netejar capital d’un altre home condemnat per delictes relacionats amb el crim organitzat a Colòmbia i els Estats Units. S’ha ordenat, a més, el comís del mig milió d´euros dipositat en un compte bancari.

El Tribunal de Corts també ha condemnat un jove que fa dos anys va agredir un home discapacitat. Li ha imposat una pena d’un any de presó, 8 mesos del qual ferms, i una indemnització per a la víctima de 6.000 euros.

A Sant Julià de Lòria va tenir lloc l’any passat l’atropellament mortal d’una dona anglesa d’edat avançada. El tribunal ha condemnat l’autor per homicidi per imprudència a un any de presó condicional, 15 mesos de retirada del carnet de conduir i al pagament d’una indemnització de 4.000 euros a quatre nebodes de la víctima. L’home es va enlluernar i no va veure la dona. Tot i així, s’ha considerat que circulava a una velocitat excessiva pel tram de la via.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *