soltersEls impulsors de la Trobada de Solters i Solteres de la Vall de Castellbò ja tenen a punt el programa d’actes que han preparat per a l’esdeveniment, que han creat de manera espontània els solters de la zona. La festa es farà el 5 de juliol i, segons han subratllat, “no tindrà res a veure amb les típiques caravanes dels anys 80 i s’ha preparat conjuntament amb d’altres col·laboradors”.

Així, finalment s’ha previst una combinació d’activitats culturals i lúdiques, una arrossada, un sopar i un ball de fi de festa. S’ofereix fins a tres propostes per conèixer la vall, i en tots tres casos es podrà dinar i sopar en algun dels restaurants de la vall pel mateix preu conjunt, 35 euros.

La primera proposta serà una visita guiada pel poble de Castellbò, que inclou la Col·legiata, a càrrec del guia Salvador Ulldemolins, que explicarà la història dels càtars. Tot seguit es caminarà fins al Mirador de les Dones. Els àpats es faran als restaurants Can Lluís i Can Buchaca.

La segona opció serà una visita al Parc Natural de l’Alt Pirineu i concretament a l’estació de Sant Joan de l’Erm, a càrrec d’Albert Arellano. En aquest cas també s’ofereix dinar i sopar al refugi de la Basseta.

La tercera proposta és el nou Camí de l’Últim Catar, del qual se’n presentarà un tram amb el geòleg Josep Quesada i amb Xabier Mitjana. La durada es de 2 hores i es dinarà i soparà a Sant Andreu de Castellbò, al restaurant Cal Titarró.

Des de l’organització s’ha demanat que les persones interessades, tant solters com solteres, s’inscriguin ja a través del correu electrònic trobadadesolters@gmail.com o bé al perfil de Facebook ‘Trobada de solters’. L`arrossada per a tots els participants es farà al camp de futbol de Castellbò, on hi haurà animació durant tota la tarda i servei d’aparcament i de bar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada