El departament de Medi Ambient i l’entitat financera patrocinadora han renovat el seu conveni de col·laboració per dos anys més. Les dues institucions treballen conjuntament des de l’any 2003 en diferents projectes, coordinats en els darrers anys pel Centre Andorra Sostenible. El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i el director general de l’entitat financera han signat el conveni a la seu del banc. Durant l’acte s’ha presentat també la IV edició del Concurs de fotografia digital “L’Andorra dels paisatges” organitzat pel Centre Andorra Sostenible, el mateix banc i Andorra Turisme.

Les fotografies que s’hi presentin poden ser de qualsevol paisatge d’Andorra, tant si és natural –de muntanya o rural– com urbà i humanitzat, enguany amb una atenció especial a la fotografia nocturna i a captar i jugar amb la llum, element protagonista de la celebració aquest 2015 de l’Any Internacional de la Llum i les Tecnologies basades en la Llum.

Enguany, el concurs manté la categoria Càmera Digital, i per tercer any la modalitat de concurs mitjançant la xarxa social Instagram, amb l’etiqueta #landorra com a protagonista i amb la possibilitat que hi participin també persones no residents al país.

Aquesta edició del concurs té novetats molt importants tant pel que fa als premis com a les modalitats, especialment en la categoria Instagram, en què els premis seran mensuals. Així, entre les deu fotografies etiquetades amb #landorra que entre el primer i l’últim dia de cada mes rebin més «M’agrada» per votació popular, el jurat del concurs n’escollirà la guanyadora seguint els criteris generals de valoració del concurs. Els guanyadors de cada mes rebran un premi a triar entre un sopar per a dues persones, una entrada doble per veure el Bàsquet Club  Andorra o una entrada doble per als espectacles de la Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella. En aquesta categoria s’hi podrà participar des de l’1 d’abril fins al 31 de desembre de 2015.

Pel que fa a la categoria Càmera Digital, els premis d’aquesta edició 2015 són un forfet de temporada de Ski Andorra a la millor fotografia de paisatge, i un altre forfet de temporada de Ski Andorra a la millor fotografia nocturna Any Internacional de la Llum. El termini de presentació de les fotografies participants en aquesta categoria es tancarà el dilluns 19 d’octubre de 2015, a les 13 hores.

Podeu consultar i descarregar les bases del concurs al web del Centre Andorra Sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada