exlibrisCom cada any per la Diada de Sant Jordi i el Dia mundial del llibre la Biblioteca Nacional d’Andorra ha presentat la seva publicació anual, Ex-libris Casa Bauró. Fulls de Bibliografia, consultable i descarregable de forma gratuïta al web de la biblioteca: http://www.cultura.ad/biblioteca-nacional-2

Aquest any la presentació de la revista a la Biblioteca Nacional (Casa Bauró) ha comptat amb la col·laboració de l’escriptor Antoni Morell. La publicació, creada el 1998, conté el recull de la bibliografia anual d’Andorra, que enguany recopila un total de 292 referències, 257 de les quals corresponen a publicacions impreses o editades a Andorra i 35 a les impreses o editades a l’estranger l’any 2013.

A la primera part de la revista, es publiquen uns articles sobre els volums més curiosos i significatius del fons de la biblioteca i els resums de les conferències dutes a terme durant l’any.

Enguany, el recull ha comptat amb la col·laboració de David Mas, Josep Maria Ubach, René Pons, Antoni Morell, Pere Canturri, Climent Miró, Pere Miquel Fonolleda i els Fallaires d’Andorra la Vella, que han tractat temes tant diversos com la història de l’Hotel Rosaleda, la col·lecció de jazz de la Biblioteca Nacional, la immigració andorrana als Talcs de Luzenac, Salvador Espriu i Andorra, la cremada de falles de Sant Joan i un petit homenatge Esteve Albert i Corp en el centenari del seu naixement.

(S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada