sant-ermengolL’Espai Ermengol serà l’escenari de la presentació del vídeo El Retaule de Sant Ermengol. Els inicis de l’espectacle, audiovisual que narra l’origen de l’espectacle més emblemàtic de la Seu.

El documental, dirigit per Jesús Galindo, serà presentat per ell mateix, com a autor i president del Patronat del Retaule, demà dimarts a les 8 del vespre.

El curtmetratge, que té una durada de 48 minuts, desgrana els orígens de l’espectacle a través d’entrevistes amb persones que hi han participat o hi han tingut algun tipus de relació. S’hi retrata la figura d’Esteve Albert, que en fou autor i primer director; s’hi pot veure la visita del cineasta José Val del Omar, un dels pioners del cinema experimental; i hi apareixen diferents personatges com Pep Ingla, entre d’altres, que narren com ha estat el seu pas pel Retaule a través de les seves anècdotes.

El vídeo es projectarà durant tots els dies que es representi el Retaule, entre els dies 7 i 15 d’agost, de 10h a 14h, i de 16h a 19h a la planta soterrània de l’Espai Ermengol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada