solidaritat seu

Demà divendres, 12 de desembre, a les vuit del vespre, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la presentació pública del vídeo del conte solidari ‘Sopa de Pedres’.

 La presentació d’aquesta iniciativa solidària anirà a càrrec de la regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, i de l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla.

 Aquest vídeo, enregistrat especialment per l’ocasió, el protagonitzen set nens i nenes dels diferents països on les ONG,s urgellenques que conformen el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació hi porten a terme el seu treball solidari.

 En aquest vídeo cada infant recita una part del conte en el seu idioma i per poder-lo seguir està subtitulat en català, castellà, francès i anglès. Ajuntades les set intervencions d’aquests set infants s’explica aquest conte popular sencer.

 El conte s’ha enregistrat al Sàhara, Catalunya, Nicaragua, Cuba i Colòmbia.

 Amb aquest projecte solidari, el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de la Seu d’Urgell vol fer arribar el missatge que “entre tots podem explicar un conte… i fer una sopa… i fer un món millor”, tal i com es tanca el conte d’aquest vídeo.

 Aquest vídeo del conte ‘Sopa de Pedres’ és una iniciativa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i compta amb la col·laboració de Pirineu amb el Sàhara, Mans Unides, Creu Roja, La Seu x Nicaragua, La Seu Solidària, Càritas i la Penya Barcelonista Urgellenca.

 A partir de demà mateix, aquest conte solidari estarà penjat a YouTube per tal que tothom en pugui gaudir.

 (Font: Ajuntament la Seu)
 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada