
Aquest proper dimarts, dia 15 d’abril, a les 19 hores, es durà a terme la presentació del llibre “Consideracions sobre l’art rupestre i popular”. Aquest, és un treball del polifacètic Jordi Casamajor. L’autor obsequia el lector amb una obra total amb què repassa 30 anys de descobertes pròpies i compartides per diversos escenaris del país i de tot el Pirineu. Amb anècdotes sucoses i un to amè i didàctic dona a conèixer persones, situacions i paratges fonamentals del patrimoni més preuat i inexpugnable.
Jordi Casamajor presenta, d’aquesta manera, una obra composta per 10 capítols i una introducció, i que amb més de 350 gravats, dibuixos i calcs, de ben segur marcarà la seva biografia i l’evolució de molts estudiosos i lectors interessats en simbologies actuals i passades, espais sagrats i formes d’expressió encara avui per desxifrar.
“Consideracions sobre l’art rupestre i popular” és una publicació que porta el segell de Marinada Edicions i l’escenari de la seva presentació serà l’FNAC d’Andorra la Vella. L’autor presentarà el llibre tot conversant amb Josep Maria Mangot, dissenyador industrial, interiorista i també escriptor.

L’autor
Jordi Casamajor (Sant Julià de Lòria, 1971) és home de camp i no de despatx -tal com ell es defineix-, pedagog, escultor i il·lustrador. En qualitat d’investigador i divulgador de l’art rupestre d’Andorra i del Pirineu ha perseverat en la producció d’articles i de títols sobre aquest àmbit a més de centrar-se en el pensament màgic i la seva progressiva transformació en símbol, mite i llegenda.