Presentació del Geoparc Conca de Tremp-Montsec a Coll de Nargó

Coll de Nargó acollirà aquest divendres, 17 d’agost, la presentació del Geoparc Mundial de la UNESCO Conca de Tremp-Montsec en el marc de la segona edició del Sopar Cretaci, que es durà a terme a l’espai Dinosfera. La proposta també inclou el visionat previ del documental “L’últim gegant d’Europa” (20 h).
Pel que fa a l’àpat, que començarà a les 21.30 hores, constarà d’un menú degustació a un preu de 18 euros per als adults i 9 euros per als infants. Les reserves ja estan tancades. L’alcalde de Coll de Nargó, Martí Riera, destaca l’èxit de la iniciativa, que oferirà plats fet amb carns i productes poc habituals en la dieta actual o vinculats al territori del Geoparc. “L’any passat ja van omplir-se les places i enguany s’ha tornat a superar les expectatives”, indica Riera.

Els comensals podran fer tastets mentre fan un recorregut pel museu Dinosfera, que permet fer un viatge de 70 milions d’anys per conèixer com es reproduïen els dinosaures gràcies a als estudis més recents dels seus fòssils i, especialment, dels recuperats a Coll de Nargó, un dels jaciments més importants del món d’ous i nius d’aquests animals.