La Biblioteca Nacional Casa Bauró acollirà aquest divendres 21 d’abril la presentació del núm. 20 de la revista ‘Ex-libris Casa Bauró. Fulls de bibliografia’. L’acte que tindrà lloc a les 11h anirà a càrrec de l’antropòleg Climent Miró.

La publicació, creada el 1998, conté el recull de la bibliografia anual d’Andorra, articles sobre els volums més curiosos i significatius del fons de la biblioteca, i els resums de les conferències dutes a terme durant l’any agrupats en cinc seccions: les golfes, la sala de més amunt, el soler, el rebost i els hostes.

Enguany la bibliografia recopila 416 referències, 357 de les quals corresponen a publicacions impreses o editades a Andorra i 59 a les impreses o editades a l’estranger l’any 2016.

Els articles estan dedicats al pare Cebrià Baraut, amb motiu del centenari del seu naixement; al desaparegut cineasta Jordi Gigó, mestre del terror andorrà; als antics oficis ja desapareguts, i finalment a un llibre del Fons Casa Rossell sobre la història de la màgia, escrit pel jesuïta Hernando Castrillo.

A partir del dia 23 d’abril es podrà consultar i descarregar de forma gratuïta el número 20 de la publicació anual de la Biblioteca Nacional, Ex-libris Casa Bauró: Fulls de Bibliografia.

El trobareu disponible a l’adreça:
http://www.cultura.ad/publicacions-mes-cultura/ex-libris 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada