marinoAquest divendres 18 de setembre ha tingut lloc a la Universitat d’Andorra (UdA) la lectura de la tesi doctoral “Proposta d’un model relacional entre el capital humà i la qualitat de servei. Una aplicació al sector bancari andorrà”, defensada per Rosa M. Mariño Mesías i codirigida per José Miguel Rodríguez i Luis Rubio.

El tribunal ha estat format per Àlex Rialp (Universitat d’Andorra), Francesc Solé (Universitat Politècnica de Catalunya), César Camisón (Universitat de València), Martí Casadesús (Universitat de Girona) i Cristina Esteban (Universitat Autònoma de Madrid). La tesi ha obtingut la màxima qualificació, excel·lent cum laude, per unanimitat del tribunal.

Aquesta ha estat la cinquena defensa de tesi doctoral de la Universitat d’Andorra, la següent serà el 2 d’octubre, a les 11.30 hores, i anirà a càrrec de Yolanda Colom Torrens i es titula “. El nivell competencial en la resolució de problemes matemàtics amb els alumnes amb TDHA”. La defensa és pública i es farà a la Sala d’actes de la Universitat d’Andorra.

Així mateix, des d’avui mateix i fins al 19 d’octubre l’UdA posa a exposició pública la tesi doctoral titulada “Anàlisi de la implantació de les TIC als museus d’Andorra. Bases per al disseny i desenvolupament d’una estratègia d’avaluació com a eina de gestió”, de la doctoranda Cristina Yáñez de Aldecoa, dirigida per la doctora Mercè Gisbert Cervera.

Per consultar-la caldrà acreditar el nivell acadèmic de doctor i sol·licitar-ho a la secretaria de rectorat de la Universitat d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada