Uns 20 mitjans de comunicació especialitzats en l’àmbit del turisme esportiu i d’aventura han estat presents aquest matí a la roda de premsa que ha tingut lloc a Barcelona per la presentació del IX Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya.

El congrés se celebrarà a Sant Julià de Lòria els propers dies 2 i 3 de març. En aquesta ocasió, la consellera de Turisme, Meritxell Teruel, ha presentat la parròquia i ha destacat l’honor que representa per a Sant Julià de Lòria acollir aquest esdeveniment. Durant els dies 2 i 3 de març, el Centre cultural i de congressos lauredià acollirà les ponències de 35 experts que “donaran una visió general del potencial de les destinacions de muntanya per crear valor afegit mitjançant el turisme d’esport i d’aventura“, com ha dit la consellera.

Al costat de Meritxell Teruel, es trobaven Sergi Nadal, cap de l’Àrea de Planificació Turística i Econòmica de la Secretaria d’Estat de Turisme i Comerç del Govern d’Andorra,  Esencan Terzibasoglu, directora de Gestió de Destins i Qualitat de l’OMT i Márcio Favilla, director executiu de Programes Operatius i Relacions Institucionals de l’OMT.

Márcio Favilla ha destacat que la diversificació serà una de les eines plantejades durant el Congrés per lluitar contra els efectes del ritme creixent del turisme de muntanya. Per la seva banda, Esencan Terzibasoglu, ha apuntat a l’estancament de les pernoctacions en els destins de muntanya i apunta també cap a la diversificació com a possible solució. Per Sergi Nadal, la clau resideix en la desestacionalització i espera que el Congrés aporti “noves experiències en aquest sentit“.

Dimarts 16 de febrer està convocada una nova roda de premsa per a mitjans i agències a la seu del’ Organització Mundial del Turisme a Madrid.

Text i foto: santjulia.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada