Presa de possessió de Concepció García com a nova secretària general dels Serveis del copríncep episcopal

El dia 31 de desembre de 2012 al Palau episcopal de la Seu d’Urgell, va jurar el seu càrrec i n’ha pres possessió Concepció García Moyano, nova secretària general dels Serveis del Copríncep Episcopal del Principat d’Andorra, que substitueix Joan Massa i Sarrado, que es jubila per raons d’edat.

Concepció García Moyano era Membre dels Serveis jurídics del copríncep episcopal des de 2010.

En un acte sobri i solemne al Palau episcopal, es va llegir el nomenament de secretària general, va prestar el seu jurament del càrrec i es va procedir a aixecar-ne l’acta preceptiva.

Hi van assistir  el representant del Copríncep episcopal, Josep M. Mauri, el Vicari general Ignasi Navarri, el Secretari general i Canceller David Codina, i els anteriors càrrecs de la Mitra, Nemesi Marquès, i Joan Massa, així com familiars de la nova Secretària general.

L’arquebisbe i copríncep ha destacat amb agraïment els llargs i meritoris anys de servei de. Joan Massa, i ha desitjat molt d’encert a la nova Secretària general, Concepció García Moyano.

Concepció García, nascuda a Barcelona el 1963, és llicenciada en Geografia i Història (1986) i en Ciències eclesiàstiques (1989) per la Universitat de Navarra, així com en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (1996) i en Dret per la Universitat de Barcelona (2006).

És funcionària de carrera del Cos de Professors de Secundària per l’especialitat de Formació i Orientació laboral des de 2008, i és Advocada en exercici.

Col·labora des de 2006 amb els serveis jurídics del Bisbat d’Urgell i del Copríncep episcopal.

(Foto: Bisbat d’Urgell)

 

TOTES LES NOTÍCIES