Preparen una trobada de nascuts l’any 1969 per celebrar el seu 50è aniversari

Un grup de veïns de la Seu d’Urgell estan preparant una trobada de la generació nascuda l’any 1969. L’activitat consistirà en un sopar que tindrà lloc dissabte 23 de novembre a l’Hotel El Castell de Ciutat.

Les impulsores de la idea han explicat que ara mateix estan duent a terme les inscripcions i, per això, fan una crida perquè s’hi apuntin el màxim possible de persones nascudes aquell any. L’objectiu és fer una retrobada i, alhora, celebrar conjuntament el fet d’haver complert 50 anys de vida. La proposta va adreçada a gent tant de la Seu com del seu entorn, com pot ser la resta de l’Alt Urgell i Andorra.

L’organització espera reunir un bon nombre de participants, tenint en compte que l’última trobada d’aquest tipus que es va fer va ser l’any 2009, quan tenien 40 anys. La inscripció per al sopar es pot fer mitjançant una transferència, en la qual s’ha d’indicar el nom de la persona que s’hi apunta. També s’ha creat un grup de Whatsapp per compartir-ne informació.

El preu de la inscripció és de 50 euros i inclou el sopar i una festa posterior, amb un DJ que punxarà la música que ha marcat aquesta generació. El número de compte per fer el pagament és: ES21 2100 2904 0702 2882 5387.