Preparant les vacances

Tenim ja l’estiu damunt. El bon temps acompanya. Finalitzem la jornada laboral sortint a prendre alguna cosa en qualsevol terrassa. Alguns ja estan preparant les vacances. Moments esperats per tots per a prendre un temps de relax i desconnexió.

Aquests moments poden ser complets si deixem planificades algunes coses. Realitzar una revisió al nostre cotxe, tenir més o menys clar que fer i que visitar. Tenir les vacances planejades i permetre’s després fer el que un vulgui aconseguirà sens dubte una desconnexió extraordinària. Saber que fer durant les vacances et donarà la tranquil·litat de no estressar-te pensat que fer una vegada estiguis allí o on anar.

El mateix ocorre quan un planifica un objectiu. Saber el que fer a cada moment permet l’execució i solució ràpida dels plans realitzats sense distraccions. El gran avantatge en aquest cas és que ens descarreguem de pensar que fer i qualsevol pla alternatiu sempre serà vàlid. Ja que l’objectiu és la calma i l’absència total de la presa de decisions. Per a evitar disgustos innecessaris fer les petites previsions necessàries com la que explicava a l’inici de revisar el cotxe ens evitarà sens dubte petites i molestes complicacions que poguessin sorgir. No oblidem l’important. Sentir-nos bé, sentir-nos feliços i que ningú ni res pugui pertorbar-nos.

TOTES LES NOTÍCIES