Preparació de la Festa de la Joventut a Andorra la Vella

El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa de la celebració, aquest mes de març, de la primera reunió – “Fes-te la Festa” – per als preparatius previs i d’aportació de propostes per a l’organització de la novena edició de la Feta de la Joventut d’Andorra la Vella.

A través del Servei de Joventut del Comú, un any més, ja s’està treballant per organitzar aquesta Festa participativa, sempre multitudinària, que enguany tindrà lloc els dies 14 i 15 de juny.

Com cada any, la Festa de la Joventut vol ser l’activitat més participativa de totes aquelles organitzades durant l’any per la Conselleria de Joventut i, com és habitual, es tira endavant i es prepara conjuntament amb les aportacions i propostes dels joves, de les associacions i de diverses entitats de la Parròquia.

Així, el proper dimecres 20 de març, a les 18.30 hores, als locals de l’Enllaç, al Centre Cultural la Llacuna, s’hi desenvoluparà la primera reunió preparatòria amb la participació dels joves.

L’objectiu és el d’aplegar-hi el màxim de jovent per tal que cadascú hi digui la seva, hi aporti propostes i, fins hi tot que, col•lectivament, s’hi assumeixi l’organització de les pròpies activitats durant la Festa.

Del resultat d’aquesta reunió, es formaran grups de treball que s’aniran reunint durant els mesos de març i abril per acabar de tancar el conjunt de propostes.

Si ets un/a jove, un col·lectiu de joves, una entitat, etc…, i vols participar activament a l’organització a la Festa de la Joventut d’Andorra la Vella 2013, vine el dimecres 20 de març a l’Enllaç!

 

 

TOTES LES NOTÍCIES