El president de l´UH, Carles Ramos, justifica la caiguda de pernoctacions durant el mes de juliol, per la davallada d´ocupació i preus a la costa catalana i la recuperació de mercats com el turc. I és que, tot no conèixer les dades oficials tot apunta que aquest darrer mes s´ha registrat un decreixement del 14%, respecte a l´any passat.
Els mesos d´estiu s´auguren complicats pel sector hoteler, després de la davallada d’ocupació del mes de juliol. El president de la Unió Hotelera, que ha passat pels micròfons de Ràdio Nacional, ha manifestat que el mes d´agost també es preveu fluix.

RTVA també ha informat que, més enllà de les xifres, Ramos ha remarcat que sobretot hi ha una parròquia amb més mancances que les altres.

El sector també viu amb certa prudència l´entrada en vigor del nou reglament de classificació. Ramos reconeix que porten un parell d´anys treballant en les adaptacions. Tot i això, un dels aspectes on ha posat èmfasi és en la reputació en línia.

La manca de personal és un altre dels aspectes a tenir en compte. L´allotjament i el preu dels lloguers són dos dels elements que dificulten la possibilitat de retenir els treballadors qualificats.

Davant d´això, Ramos considera que la formació juga un paper clau per reconvertir els aturats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada