Aquest dilluns a la tarda, al Centre Cultural la Llacuna d’Andorra la Vella, sha fet el lliurament de premis del concurs fotogràfic de la Cremada 2016 organitzada per l’Associació Fallaires d’Andorra la Vella. Els participants es podien presentar a dues categories: digital i instagram.

Pel que fa a la categoria digital s’han presentat un total de 30 fotografies que han complert amb les bases del concurs. El jurat, seguint els criteris de valoració basats en la representativitat dels elements o el desenvolupament de la festa, aspectes tècnics com la composició, la qualitat tècnica o el saber capturar el moment, a més de la concordança de les imatges amb la descripció i nom de la fotografia, ha decidit que els premis siguin per les següents fotografies:

1er premi: Solitari
Autor: Joan Vega Aiguadé
Guanyador de 600€ en efectiu i un coixí gentilesa d’Smartson

2n premi: Encesa de falles
Autor: Albert Pezuela López
Guanyador d’un forfait de 20 hores de fotografia a l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella i un matalàs (valorat en 600€) i un coixí gentilesa d’Smartson.

3r premi: Brutal
Autor: Carles Giné Sabaté
Guanyador d’un forfait de 10 h de fotografia a l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella i un coixí gentilesa d’Smartson.

Pel que fa a la categoria Instagram s’han seleccionat les imatges amb més likes de diferents autors que s’han etiquetat amb #rodaelfoc dins del termini establert en les bases. D’aquestes, el jurat ha decidit que els premis siguin per les següents fotografies:

1er premi: El poder de controlar el fuego
Autor: @gkmph Gorka Martínez
Guanyador d’un sopar per a 2 persones en un dels restaurants del Centre Històric d’Andorra la Vella i un lot de productes gentilesa de la botiga Simonet.

2n premi: L’equip
Autor: @sami_almeyda Sami Almeyda
Guanyadora d’un sopar per a 2 persones en un dels restaurants del Centre Històric d’Andorra la Vella.

3r premi: Amics de foc
Autor: @holapauet Pau
Guanyador d’un sopar per a 2 persones en un dels restaurants del Centre Històric d’Andorra la Vella.

Totes les fotografies que s’han presentat en la categoria digital, així com les tres finalistes de la categoria instagram, han quedat exposades a la planta -1 del Centre Cultural la Llacuna on hi romandran fins el 18 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada