El Comú d’Andorra Vella ha acordat prescindir de les trenta places d’aparcament en zona de parquímetre situades al carrer Prat de la Creu en el tram comprès entre l’aparcament Centre Ciutat i l’aparcament Parc Central 2 (encreuament amb el carrer Pompeu Fabra) amb l’objectiu de donar més espai per als vianants. Aquest tram del carrer Prat de la Creu continuarà garantint espais de càrrega i descàrrega i les places habilitades per a minusvàlids.

Els treballs, que s’han iniciat aquest matí i que es preveu que finalitzin en un termini breu, no implicaran cap mena d’afectació per al trànsit. L’actuació consisteix a delimitar més a prop de la carretera l’espai de voravia, bellugant els elements separadors de granit, de tal manera que l’espai destinat a voravies quedarà ampliat a banda i banda.

La decisió de prescindir de les places d’aparcament en favor de més espai per als vianants en un carrer molt transitat tant pels vehicles com per les persones s’ha comunicat a una bona part dels negocis del tram afectat. Un àmplia majoria veu de bon ull una mesura que no ha de ser gens traumàtica, ja que el tram d’actuació disposa de més de dues mil places d’aparcament molt properes: l’Aparcament vertical Centre Ciutat, Parc Central, Parc Central 2, Estació Central i Centre històric, a banda d’altres pàrquings privats com l’Aparcament Vinyes.

1 comentari

  1. No se’n donen compte que la gent no vol apracar als parkings!!!! Qué son mes cars que el foc, 2 hores= 4,50€, clar els funcionaris cobren 13 pagues, i bons sous, i els Altres!!!!! La gent lo surt mes a compte al carrer paliant amb els tickets de zona blava.
    Tot per que les arques s omplin, voravia per vianants!!! Excuses!!! Avui presisament he Passat caminant per allá, i hagues pogut anar amb bicicleta o amb els braços estirats de costat a costar i no hagues tocat a ningú, perqué, doncs perqué no Hi caminava ningú ,nomes jo!!!!! Clar el cotxe a pendre pel sac, perqué ,perqué les zones blaves estaven a tope, será que funcionen,no???? Pq treureles???? Per diners, lladres, mes que lladres!!!!!

Comments are closed.