Prada de Moles acollirà el segon Campionat d’Andorra de tir amb arc

tir-arcEl  Club de Tir amb Arc d’Encamp i la Federació Andorrana de Tir amb Arc (FATA) han organitzat el segon Campionat d’Andorra i el quart Trofeu Internacional Vila d’Encamp en la modalitat de Tir Olímpic ROUND 900 que se celebrarà els pròxims 8 i 9 d’octubre a la zona esportiva de Prada de Moles d’Encamp.

Així, el dissabte 8 d’octubre serà el torn per a les divisions d’arc tradicional, nu, recte i estàndard, i l’endemà, competiran les divisions d’arc recorbat i compost. Pel que fa al calendari, dissabte a les 15 hores tindrà lloc la concentració d’arquers i es revisarà el material, mitja hora més tard començaran els escalfaments i a les 16 hores s’iniciarà el campionat. Es preveu que s’entreguin els trofeus a partir de les set de la tarda.

D’altra banda, diumenge començarà la competició a les 9 hores en les modalitats d’arc recorbat i compost. A les 9.30 s’iniciaran els escalfaments i a les 10 es donarà el tret de sortida a la competició. A partir de les 13 hores es lliuraran els trofeus.

El passat mes de maig es va inaugurar la galeria de tir amb arc a Prada de Moles amb la voluntat de dinamitzar aquest esport i facilitar a tots els amants d’aquesta disciplina la seva pràctica en bones condicions.