Posa’t en forma jugant amb videojocs, coneix Ring Fit Adventure!

Captura de l'entrada al joc Ringfit Adventure
Captura de l’entrada al joc Ring Fit Adventure

No et diran mai més que els videojocs no són bons, ara t’ajudaran a perdre moltes calories. Ring Fit Adventure és el nou joc per a Nintendo Switch en què et submergeixis en un món de fantasia, cremaràs moltes calories, enfortiràs tots els teus músculs i viuràs aventures, tot alhora.

Ring Fit Adventure té controls que s’ajusten a la cama per mesurar l’exercici que fas, hi ha un altre control per a les mans, el que mesurarà el pols, les calories cremades i la intensitat dels teus moviments. Per ser un videojoc creuries que no és un exercici complet, però la cosa és que per derrotar el malvat de la història i passar de nivell hauràs de córrer, fer esquat, desplantaments, i moure molt, però molt els teus braços.

Pots triar la manera història per fer cardio (córrer, trotar) combinat amb exercicis per anar pujant de nivell. O escollir els minijocs on pots fer la teva rutina setmanal d’exercicis i així treballar diferents parts del cos. El millor és que té modus competència, perquè competeixis amb algú (així pots competir amb la teva parella en la distància i veure qui ha fet més exercici).

El joc és intens pel que recomanen jugar-hi mitja hora al dia, però sempre pots decidir la velocitat, força i energia amb què fas la teva rutina. Això sí, com més avenços de nivell, més difícil es posa la cosa, ja que hauràs de travessar rius amb caiac, praderies i escenaris naturals extrems on mouràs molt el teu cos.

El videojoc s’adapta a la teva habilitat i força, et diu quina zona específica del cos estàs treballant i si guanyes, podràs cremar unes 300 calories. Només compte, com tot bon exercici a casa has d’escalfar i estirar-te pel teu compte.

Ring Fit Adventure és una gran manera (i més barat que el gim) de fer exercici amb videojocs, només que primer has de comprar el Nintendo Switch i després comprar el videojoc.

Si tries modus històric i ho jugues a diari, podries acabar-lo en dos mesos, però sempre hi ha els mini jocs perquè no deixis de posar-te en forma.

Font: mujerde10.com

TOTES LES NOTÍCIES