El comú de Canillo ha aprovat una nova ordinació per tal de regular les característiques i els preus de les terrasses de la parròquia. Aquest nou reglament implicarà una homogeneïtzació dels materials de les terrasses i un increment del preu del lloguer del metre quadrat, que passarà a ser el doble.

A partir de l´1 de gener es començarà a aplicar la nova Ordinació reguladora de les terrasses de bar que hi ha parròquia de Canillo. Aquesta nova normativa té com a objectiu corregir les mancances de l´ordinació que va entrar en funcionament el 2013.

Un dels principals canvis afectarà el preu de lloguer de les terrasses ubicades a les places de zona blava, que han anat proliferant any rere any després de l´aprovació de la llei antitabac a Andorra a finals del 2012.

Entre les modificacions, cal destacar la voluntat del comú d´homogeneïtzar els materials, taules i cadires de les més de 30 terrasses que hi ha a la parròquia, amb l´objectiu que estiguin més integrades en l´entorn. Per altra banda la nova normativa preveu implementar l´obligatorietat de deixar 1 metre i mig de marge entre el local i les terrasses per millorar la circulació dels vianants.

Els restauradors es mostren molestos pel fet que el comú no els hagi informat abans de l’increment de les tarifes i alguns comerços es plantegen tancar les terrasses.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada