Portillo i Clarke s’enduen la Volta als Ports més multitudinària, amb gairebé 1.300 corredors

Raül Portillo ha estat el gran vencedor de la Volta als Ports d’aquest matí. Una cita que ha comptat amb prop de 1.300 corredors, xifra que suposa un nou rècord de participació. Aquesta ha estat l’edició número 39 de la cursa.

Ben aviat, els protagonistes que han fet front aquest matí a la Multisegur Volta als Ports estaran ja sobre la seva bicicleta. La sortida ha tingut lloc a dos quarts de 9. Bona part d’ells tenien per davant l’etapa andorrana de la present edició del Tour de França. I és que els corredors han hagut d’afrontar el mateix traçat que d’aquí a només una setmana acollirà els participants de la ronda gala en els quilòmetres per Andorra.

La Multisegur Volta als Ports constava de 3 traçats diferents. Els dos més llargs, han estat de 109 i 80 quilòmetres, passant per diferents ports de muntanya com el coll de la Rabassa, la Comella, la Collada de Beixalís i la Coma d’Arcalís.

En total han estat prop de 1.300 ciclistes, suposant un rècord de participació, o el que és el mateix, amb 200 corredors més que en l’anterior edició. Però si parlem de xifres, destaca el ‘boom’ d’inscripcions que ha experimentat la categoria femenina, multiplicant per 4 les noies corredors en les últimes edicions.

La Multisegur Volta als Ports encara és en marxa, però els guanyadors han arribat fa molt poca estona a la Coma d’Arcalís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.