Hi ha models de portes d’interior molt més originals del que pensem.Per exemple, si busqueu una porta divertida podeu optar per una que simula un camp de ping-pong, té un marc fix amb una placa interior mòbil que, només amb un gir, es col·loca en posició transversal.

Té una xarxa plàstica incorporada en un costat que està pintat de verd, mentre que l’altre costat és blanc.També hi ha una porta que té una sèrie d’orificis que podeu cobrir o descobrir, de forma total o parcial, mitjançant una palanca lateral. Aquests orificis permeten que passi la llum i l’aire sense haver d’obrir la porta. Unes portes ideals per a les cases on hi ha nens són les que no tenen frontisses.

Es tracta d’un sistema exclusiu pel qual la porta està sostinguda al marc mitjançant perns. Les arestes de les portes no són rectes sinó corbades. Si preferiu protegir la vostra intimitat podeu canviar la balda habitual de la porta de la vostra habitació per un amb combinació, com un cadenat.I per saber quan està ocupat el bany podeu canviar el pom per un de lluminós, que canvia de color de verd a vermell quan es tanca el pestell. Funciona amb piles.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada