exaccta

Li Moustache Club, un grup d’emprenedors espanyols, llança ara una innovadora aplicació per al control de la despesa de les famílies, EXACCTA ® (expenses, accounts, and Tax). Cada vegada més les llars necessiten controlar cada euro i aquesta app t’ajudarà a organitzar la teva economia de manera fàcil i ràpida.

EXACCTA ®, publica la seva versió familiar, EXACCTA-EXP, que permet donar d’alta un pressupost de forma senzilla i portar el control de tots els pagaments i despeses de l’economia domèstica en temps real només fotografiant tiquets, factures, pagaments, etc. amb el teu mòbil No cal introduir dades! No cal picar la informació! Els usuaris només han de fer una foto dels seus tiquets i factures. D’aquesta manera, l’aplicació bolca tota la informació sobre el mateix perfil o compte, amb totes les dades capturades per tots els membres de la família. L’aplicació es pot utilitzar en diversos dispositius al mateix temps el que permet que tots els membres de la casa puguin contribuir a aquest control econòmic.

Amb les dades de login, pots accedir a la teva zona privada perfil a la web www.exaccta.com on estan sincronitzats tota la informació i tots els documents fotografiats des dels mòbils o tablets pels diferents membres de la família. I si es perd el mòbil o es dóna d’alta l’App en un altre dispositiu, s’actualitza i es carrega tota la informació en temps real.

Aquesta aplicació destinada a facilitar la vida i l’economia de les famílies compta amb la mateixa tecnologia que EXACCTA ® ACC dissenyada per GESTIÓ DE NOTES DE DESPESA per a empreses. L’aplicació està desenvolupada en iOS per a dispositius mòbils i ja està disponible al AppStore i en la web. La versió per a Android estarà disponible a finals del mes de juny.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada