virus

Durant els mesos en què la crisi era l’únic tema possible de conversa (actualment ha estat substituït per un succedani, la corrupció) van aparèixer tres tipus de comerços fins al moment desconeguts que van tenir molt furor. Ens referim a les botigues de pastisseria moderna o cupcakes, els establiments que compraven or i les botigues que venien cigarrets electrònics. En aquesta notícia ens referirem a aquests últims.

Actualment els cigarrets electrònics no estan de moda. Les contraindicacions per salut en alguns casos i la negativa de poder fumaren llocs com avions o hospitals, ha fet que el que havia de ser un producte de consum massiu, es convertís en un producte més.

Novament un dur cop està a punt de caure sobre els cigarrets electrònics. Segons informa Reddit a partir de les dades aportades per un dels seus analistes de seguretat, els cigarrets electrònics podrien ser transmissors de malware. Aquests artefactes que funcionen amb bateria poden ser carregats mitjançant el port USB dels nostres ordinadors. És per aquest motiu que els cigarrets electrònics podrien convertir-se en un transmissor de virus informàtics si ho carreguéssim en altres dispositius tecnològics.

El tema no acaba aquí, ja que en la ràpida progressió d’aquest mercat, s’ha donat el cas que els cigarrets electrònics són cada vegada més sofisticats i fins i tot arriben a portar incorporat el bluetooth. D’aquesta manera la teoria d’una infecció tecnològica no és gens desgavellada.

De moment es recomana als usuaris que carreguin el seu cigarret mitjançant un sol ordinador.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada