Porc a la taronja

Porc a la taronja
Porc a la taronja (IStock.com)

La recepta que presentem avui és ideal per a qualsevol esdeveniment o menjar familiar important, perquè és un plat que agradarà a tothom, és fàcil de preparar i ens farà quedar d’allò més bé amb els nostres convidats.

Ingredients
  • 600 g de carn de porc
  • 1 tassa de vi blanc
  • 2 gots de suc natural de taronja
  • 2 tasses de brou de pollastre
  • 1 rajolí de vinagre de poma
  • Oli
  • 1 taronja.

 

Preparació

El primer que farem serà tallar a trossos la carn de porc i daurar-los en una cassola amb una mica d’oli.
Quan la carn estigui daurada, abocar el vinagre, el suc de taronja, el brou i el vi, tapar la cassola i deixar coure a foc lent durant aproximadament dues hores.
Pelar la taronja i treure els grillons, procurant que quedi la mínima pell blanca possible.
Afegir-los a la cassola i salpebrar.

Es pot acompanyar d’arròs blanc, puré de patates o guarnició de verdures.

TOTES LES NOTÍCIES