La recepta que presentem avui és ideal per a qualsevol esdeveniment o menjar familiar important, perquè és un plat que agradarà a tothom, és fàcil de preparar i ens farà quedar d’allò més bé amb els nostres convidats.
Ingredients
- 600 g de carn de porc
- 1 tassa de vi blanc
- 2 gots de suc natural de taronja
- 2 tasses de brou de pollastre
- 1 rajolí de vinagre de poma
- Oli
- 1 taronja.
Preparació
El primer que farem serà tallar a trossos la carn de porc i daurar-los en una cassola amb una mica d’oli.
Quan la carn estigui daurada, abocar el vinagre, el suc de taronja, el brou i el vi, tapar la cassola i deixar coure a foc lent durant aproximadament dues hores.
Pelar la taronja i treure els grillons, procurant que quedi la mínima pell blanca possible.
Afegir-los a la cassola i salpebrar.
Es pot acompanyar d’arròs blanc, puré de patates o guarnició de verdures.