La fórmula d´èxit Mamapop arriba a Andorra per ajudar l’associació Assandca a recaptar diners per portar a terme els seus projectes amb un concert solidari l´11 de març amb la proposta de traslladar l’espectador a una generació que ballava a ritme de pop dels 80 amb èxits de Loquillo, La Guardia, Mecano i molts d´altres.

“Tothom fa referència a les cançons que va viure entre els 15 i els 30 anys. Quan vaig a fer conferències i gent gran em diu que aquesta canço és de la meva època, jo sempre els pregunto, i per què no pot ser ara la teva època?”, diu el director musical de Mamapop, Antoni Tolmos.

Aquesta època per a molts és la música pop espanyola dels anys 80 que fa de Mamapop un projecte d’èxit que recapta fons per la prevenció i la investigació contra el càncer de mama i que enguany arriba a Andorra per promoure la solidaritat i fer ballar el públic.

“Vam considerar que havíem de tocar una temàtica que per un intèrval d’edat entre els 33 a 55 anys d’edat fem versions de Mecano, Luz Casal, Loquillo y los trogloditas, Radio Futura, etc. que molts recordarem”, celebra el president de Mamapop, Manel Simón.

A l’escenari del Centre de Congressos hi haurà 38 músics, 4 de l’Insitut dé Música d’Androra la Vella, cantants, coristes i una orquestra simfònica per fer aflorar la felicitat que brinda la memòria musical.

3.000 persones ja han vist algun dels espectacles musicals de Mamapop. Aquí la recaptació es destinarà a Assandca per continuar la compra de gorres per fer menys traumàtica la caiguda de cabell durant la radioteràpia i el transport sanitari especialment a França on de moment no hi ha cap conveni.

“Hi ha transports que no el podem cobrir amb autobús i haurem de fer algun tipus de transport, com el taxi en alguns casos especials”, adverteix ja Josep Saravia, President d’Assandca.

La iniciativa té la col·laboració de RTVA. El concert serà dissabte 11 de març a les 8 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 20 euros i es poden comprar a través d´Assandca i a les oficines d´Inlingua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada