El  cònsol menor i conseller delegat d’Esports, Cultura i Participació Ciutadana del comú d’Andorra la Vella, Marc Pons, ha fet un balanç positiu de la setena edició de la Fira d’associacions destacant que, en general, sembla que hi ha més visitants que en anys anteriors. Ha remarcat que la cinquantena d’entitats estan satisfetes “tant per la informació que han pogut donar” sobre les accions que duen a terme com per la vintena de propostes que s’han fet al llarg de la fira i que han comptat amb una elevada participació. També ha remarcat que el creixement que pot experimentar la cita serà en qualitat, un fet que considera que ja s’ha donat aquest any.

El cònsol menor i conseller delegat d’Esports, Cultura i Participació Ciutadana del comú d’Andorra la Vella, Marc Pons, ha fet aquest diumenge al migdia un balanç satisfactori de la setena edició de la Fira d’associacions, en la qual han pres part una cinquantena d’entitats. Així, ha mostrat la satisfacció dels participants “tant per la informació que han pogut donar” sobre les accions que duen a terme com per la vintena de propostes que s’han fet al llarg de la fira i que han comptat amb una elevada participació.

Pons ha destacat que tot i que no hi ha comptadors sembla que les xifres que es poden acabar registrant a la Fira d’Andorra la Vella sigui de més visitants que en edicions anteriors, tant per les ofertes dels expositors com de les entitats. I quant al creixement de la cita, ha posat en relleu que a la llarga caldrà plantejar-se un recinte firal però que de moment “el pas endavant ha de ser en qualitat” i, de fet, ha remarcat que aquest creixement ja s’ha donat aquest any, ja que els estands tan institucionals (en què per exemple s’han mostrat les polítiques que duran a terme de manera immediata, en el cas d’Andorra la Vella la remodelació de l’avinguda Meritxell) com de comerciants i entitats, que “posen en valor el seu producte”, han experimentat aquesta millora. “La qualitat està en adequar bé els espais, el producte i els serveis” que s’hi donen, ha dit.

El fet que en l’espai interior de l’envelat de la Fira d’associacions hi hagi hagut menys entitats, ja que algunes s’han traslladat a la zona exterior, ha estat també ben valorat per Pons, que ha posat en relleu, per exemple, que per a ells és “positiu” estar en espais com l’entrada i ha subratllat la presència de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics que “donen la benvinguda” als visitants mostrant microvehicles, la qual cosa ha generat molta expectativa entre els visitants.

Pons també ha manifestat que tant les ofertes dels Serradells (matrícula a cost zero, per exemple) com la nova imatge que oferirà el centre esportiu amb la remodelació de la façana han tingut molt bona acollida. “La gent ha respost molt bé”, ha conclòs.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada