Pols bronzejadors: et revelem com s’apliquen i quins són els millors

Quan els raigs de sol arriben al nostre rostre i trenquen la pal·lidesa, els pols bronzejadors es converteixen en el millor aliat beauty. Un toc de pols de sol ens ajuda a potenciar el bronzejat natural que hem començat a adquirir. Però perquè el resultat sigui afavoridor no n’hi ha prou amb tenir-lo en la bossa, cal saber com aplicar-lo i quins són els millors pols bronzejadors del mercat. A continuació, et donem les claus, perquè no permetrem que llueixis com un cheeto.

Com apliquem els pols bronzejadors?

Abans de ruixar el nostre cutis de pols de sol i pensar que estarem més brunes per adquirir un to taronja, val la pena rebutjar aquesta idea i pensar en tres regles:

– Menys és més. Com ocorre amb molts cosmètics, utilitzar una quantitat exagerada de pols bronzejadors només aconseguirà un aspecte artificial, però no et farà semblar més bruna. Alleugereix la brotxa si consideres que has agafat massa quantitat.
– To d’acord al color de natural de la teva pell. Com ocorre en les bases, és important seleccionar els pols bronzejadors que presentin una tonalitat més pròxima a la teva.
– Acabat segons la teva pell. L’acabat setinat i mat és ideal per a donar un toc de sol a la teva pell, però si tens la pell seca, apagada i amb imperfeccions et recomanem l’acabat brillant (els centellejos actuaran de reflectors).

I la següent qüestió és… com hem d’aplicar els pols bronzejadors?

– El tradicional 3 invertit. Parlem de la trajectòria tradicional amb la qual vestir la teva pell de bru, realitzant un tres invertit el vèrtex del qual arriba al punt central entre cella i cella. La resta són dues corbes que van d’aquest punt al pòmul, en una línia més baixa que la de les ulleres (en contorn).
– El bronzejat amb efecte contouring pretén emfatitzar les faccions amb un to bru. Per això, apliquem color a la zona del naixement del cabell, marcant el pòmul i seguint la línia de la barbeta.
– Si optes per un bronzejat integral en el rostre, aplicaràs color en més zones. Això sí, segueix el contorn de la cara per a no tapar les zones de llum i no aportis bronzejat en el contorn dels ulls perquè emfatitzaràs les ulleres.

Els millors pols de sol de l’estiu

Terracotta Sun Trio, de Guerlain, és un cosmètic potenciador del bronzejat i de la lluentor natural, de manera que el rostre guanya en calidesa i les formes queden esculpides de manera natural i mat. Així, la cara llueix un to bru i els trets apareixen reforçats. Està disponible en tres tons: naturel, clair, foncé.

Harmonie Poudres Lumière Belle Mini, de la línia de Les Beiges de Chanel. En les versions ‘light’ i ‘medium’, aquest cosmètic en textura crema – pols potencia la lluminositat del rostre amb tons radiants i frescos i proporciona una aparença natural de bona cara. El seu degradat de colors permet esculpir el rostre per colors i zones. El seu preu: 57€.

Diorskin Mineral Nude Bronze, de Dior, presenta una fórmula amb minerals, vitamines i oligoelements, que protegeix la pell de les agressions externes i impureses alhora que proporciona un halo de color. El rostre apareix bronzejat i amb un resultat ultra natural.

Bronzing Powder, de Bobbi Brown. Disponible en sis tons, aquests pols lleugers proporcionen un acabat suau i mat al teu cutis, sense caure en un aspecte artificial. Aquest cosmètic troba el balanç perfecte entre marrons i vermell per a dotar la teva pell d’un efecte bona cara increïble. El seu preu: 41€.

Les Sahariennes Bronzing Stones, de Yves Saint Laurent Beauty. En tons ambre i una textura cremosa, aquest cosmètic exquisit vesteix el teu rostre d’un bru suau i mat, que permet jugar a aquest efecte contouring. A més es presenta en un meravellós estoig d’edició limitada. El seu preu: 53€.

Honey Bronze™ Universal Bronzing Balm d’Edició Limitada, de The Body Shop. Aconseguir un bru il·luminat i suau és fàcil amb aquest bàlsam bronzejador nutritiu que s’adapta a la tonalitat de cada pell per a proporcionar un halo de color enriquidor. La seva fórmula conté oli de marula de Namíbia, cera d’abella de Camerun i mel d’Etiòpia (els tres de Comerç de Comunitats). El seu preu: 16€.

La paleta bronzejadora French Glow Bronzer, de Lancôme. Disponible en dos tons (Light Vaig llibertar 01 i Warm Sensualité 02), aquest cosmètic revela un bru lluminós ideal per al rostre i l’escot. El seu embalatge, d’acord amb la resta de cosmètics de la línia, llueix la bandera francesa i el lema ‘Liberté, Égalité, Feminité’. El seu preu: 40,50€.

Bronzing Compact, de la col·lecció Sunkissed de Clarins, són uns pols bronzejadors o de sol que potencien els centellejos de llum en el rostre banyat subtilment pel sol. Si l’Harmonia 01 Sunset Glow està pensat per a crear un lleuger halo, l’Harmonia 02 Sunrise Glow està formulat en tres tons bronze per a aportar qualitat al rostre més fosc. El seu preu: 48€.

TOTES LES NOTÍCIES