Política Lingüística obre dos centres de català durant l’estiu

Centre d'Autoaprenentatge de Català d'Escaldes-Engordany
Centre d’Autoaprenentatge de Català d’Escaldes-Engordany. Foto: ARXIU

Amb la voluntat de facilitar l’aprenentatge de català a tothom, l’Àrea de Llengua Catalana del Servei de Política Lingüística del Ministeri de Cultura oferirà la possibilitat de començar a aprendre o millorar el nivell de la llengua oficial, tant escrit com oral, durant els mesos de juliol i agost. El servei, que és gratuït i de lliure accés es podrà fer des d’Escaldes-Engordany i des d’Encamp del 5 al 23 de juliol i del 2 al 31 d’agost.

El Centre de Català d’Encamp obrirà els dilluns de 9 a 16.30 h i els dimarts de 12.30 a 20 h, i el d’Escaldes-Engordany els dimecres de 12.30 a 20 h, els dijous de 9 a 16.30 h i els divendres de 8 a 15.30 h.

Als centres s’hi poden preparar tots els nivells de llengua catalana, des de l’A1 fins al C2. S’hi pot estudiar presencialment o es pot emportar el material a casa. També es poden enviar textos pràctics per correu electrònic i les professores els tornen corregits. S’hi poden organitzar grups de conversa per practicar l’oralitat.

A Encamp, el Centre és a l’antic Hotel Rosaleda, a l’avinguda François Mitterrand, 13. El número de telèfon és el 832 472. A Escaldes-Engordany, el Centre és a l’avinguda Esteve Albert, 4. El número de telèfon és el 829 240. També s’hi pot contactar a través del correu  aprencatala@govern.ad.

TOTES LES NOTÍCIES