xarxa

En aquesta època excessivament política per a l’Estat Espanyol, també en el món tecnològic ens hem de fixar per entendre la realitat del món que ens envolta. És per això que l’estudi realitzat per l’agència Indie PR ens resulta interessant per conèixer millor com funciona la política a les xarxes socials.

Aquesta agència ha publicat recentment una infografia en què compara el nombre de seguidors dels diferents líders mundials tant a Twitter com a Facebook. A la primera posició d’aquesta llista trobem a Barack Obama amb 111,3 milions d’usuaris si sumem les dues xarxes socials. El segueixen presidents de països com l’Índia, Turquia, Brasil o Argentina. Si ens centrem a Europa descobrim que el líder més seguit és David Cameron amb 2.010.000 de seguidors, François Hollande amb 1,80 milions, Angela Merkel amb 1,5 milions només al Facebook i finalment Mariano Rajoy amb 1,1 milions.

Sense cap dubte el president espanyol no ha estat mai massa per la labor de les xarxes socials i ha vist com altres que no eren presidents d’un país sencer el superaven en les llistes.

Si comparem els candidats a la presidència espanyola del proper 20 de desembre, ens trobem el següent rànquing: Pablo Iglesias va al capdavant amb 1,2 milions de seguidors a Twitter, el segueix Rajoy amb 982.000 seguidors, després trobem a Albert Rivera amb 382.000 followers i finalment Pedro Sánchez amb 201.000 seguidors.

Per Tecnonews

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada