Policia: Carta d’intencions en matèria de formació en muntanya

Charles Bourillon i Bruno Lasne (Policia d'Andorra)
Charles Bourillon i Bruno Lasne (Policia d’Andorra)

El Cos de Policia d’Andorra ha signat una carta d’intencions, relativa a la formació en muntanya, amb la Gendarmerie Nationale francesa de la Regió d’Occitània. El dimecres, dia 13 de setembre, el director de la Policia d’Andorra, Bruno Lasne Benazet, i el general de divisió, Charles Bourillon, representant de la Gendarmerie Nationale a la Regió d’Occitània, van formalitzar una carta d’intencions relativa a la formació en muntanya, on els funcionaris del Cos de Policia d’Andorra, podran formar-se amb la Gendarmerie Nationale d’aquesta regió francesa, tant en formació bàsica, com en reciclatges, entrenaments o intercanvi d’experiències en actuacions en muntanya.

Aquest compromís es troba emmarcat en el decret 2018-345 del 9 de maig del 2008, relatiu a la cooperació tècnica i d’assistència mútua en matèria de seguretat civil, com també en l’acord en matèria de cooperació transfronterera policial i duanera signat a París el 17 de març del 2014, ambdós signats entre l’Estat andorrà i la República francesa.

La carta d’intencions rubricada aquest dimecres, reforça les bones relacions establertes entre la Gendarmerie Nationale francesa, i el Cos de Policia d’Andorra.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES