Podi i millora de punts per a Àxel Esteve al gegant FIS de Panorama

Arxiu

La passada nit (hora andorrana) es va disputar el primer gegant FIS de l’estació canadenca de Panorama amb l’equip de tècnica de la FAE. Àxel Esteve va aconseguir el seu primer podi de la temporada, amb la tercera posició, a més de millorar punts FIS en la disciplina. Àlex Rius va ser 10è també amb millora de punts.

L’equip de tècnica de la FAE va viure ahir a la nit (hora andorrana) una gran jornada. Àxel Esteve va aconseguir pujar al podi en el gegant FIS de Panorama. El seu temps va ser de 2.03.94, a només 0.22 del guanyador, el canadenc Riley Seger, i a només 0.04 del segon classificat, el també canadenc Brodie Seger. Igualment, Esteve va fer 20.48 punts FIS, millors que els actuals 26.47 de l’última llista de la FIS, on marca 26.47.

Per la seva part, Àlex Rius va ser 10è amb un crono de 2.04.79, a 1.07, amb millora de punts FIS gràcies als 27.42 de la cursa. En la disciplina de gegant té 36.91, segons la novena llista de la FIS.

Per altra part, Xavi Salvadores no va poder finalitzar la primera mànega.

L’equip de tècnica competirà a Panorama amb altre gegant i dos eslàloms FIS, abans de tornar al Principat.

Max Tissot, entrenador: “Ha sigut una bona cursa per part d’Àxel Esteve i Àlex Rius, i això que les condicions no eren gens fàcils. Ha estat nevant bastant però han fet un gran treball. Una llàstima Xavi Salvadores, que anava correcte en l’intermig de la primera mànega, però no ha pogut finalitzar”.

FAE