Podem es felicita pel bon resultat del PS a les eleccions

Foto arxiu

Podem Andorra ha fet públic un comunicat on manifesta la seva satisfacció pels resultats del PS i la fi de la majoria absoluta de DA. El comunicat íntegre és el següent:

“Des de el Partit Podem Andorra, volem felicitar al PS pel seu resultat aconseguit ahir en els comicis electorals. Un resultat que es tradueix en guanyar 4 escons més respecte al 2015, prenent-li així, la majoria absoluta de DA. Destaquem també, la victòria en les 2 parròquies centrals i mes poblades. A més, a les parròquies d’Encamp i Ordino van estar a les portes d’aconseguir també, aquesta desitjada victòria que, sens dubte, ens donarien un arc parlamentari molt diferent al que ha sorgit.

Des d’aquí volem destacar en els resultats el clar aire de canvi que es respira a Andorra cap als sectors més socials i més propers a l’esquerra. Això demostra, que hem de fer polítiques dirigides cap a les necessitats de la gent, no només perquè les eleccions així ho reflecteixen, sinó per tot el que ha passat durant aquests 8 anys de majoria absoluta de la dreta de DA.

Al Partit Podem Andorra veiem una recompensa en aquests resultats electorals,  l’estratègia de no presentar-nos i donar suport a PS ha estat positiu i ha donat uns fruits, sent així, volem dir-vos que també seguirem treballant, en moments de forma conjunta i en altres de forma individual. Persistir amb valentia i determinació per aconseguir una Andorra de la gent, més social, més justa i plural, en el ple convenciment que les falses promeses de la dreta dels clans familiars no van en lloc, limiten i retallen drets fonamentals del Poble.

Per finalitzar, acabar dient que aquest inici de canvi es deu, gràcies a tota la gent que va anar a votar. Sense la gent no hagués estat possible aquest resultat, així que també felicitar a totes i tots els ciutadans que han participat en “la festa de la democràcia” exercint el seu dret a vot.

Endavant, sempre endavant, és l’hora de la gent” !

Text: Partit Podem Andorra

TOTES LES NOTÍCIES