Podem Andorra ha emès un comunicat referent a les mesures socials proposades pel Govern. El text íntegre del comunicat és el següent:

Podem Andorra destaca que el fet de modificar l’IPC del 1,7 al 0,7 % per fer-nos empassar millor el números, representa la trampa per engaltar-nos millor les miserables propostes de DA. No tant sols això, cal entendre que una manipulació premeditada de l’IPC d’aquest calat, el quin te una metodologia de càlcul, podria ser denunciable a tots els efectes.

La modificació de l’IPC a la baixa en aplicació d’augment als salaris superiors al mínim, representa per a una gran franja d’assalariats un empobriment greu dels salaris.

Referent a la vivenda de lloguer, tal com ens ha arribat l’informació, representa que en renovació de contracte l’augment de lloguer queda en l’IPC. Però sense matisar, entenem que queda la porta oberta a que els contractes de lloguer quedin extingits per finalització i no s’apliqui renovació, i si nova contractació, per tant l’augment del preu serà la que vulgui el propietari sense cap mesura de protecció al llogater.

La mercantilització dels drets fonamentals que recull la Constitució, representa una pèrdua dels valors de la mateixa.

La nostra formació veu que DA no vol rebre ni entendre el missatge de la ciutadania,  com no pot ser d’altra manera caldrà insistir, si s’ha de tornar al carrer,  caldrà fer-ho de manera més insistent.

Text: Podem Andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada