Podem Andorra crida a la desobediència civil fins que no sigui cessat Jordi Cinca

El partit polític Podem Andorra ha emès un comunicat on crida a la desobediència civil fins que no sigui cessat el ministre de Finances Jordi Cinca. El comunicat en qüestió diu el següent:

Podem Andorra fa una crida a la desobediència civil mentre el Sr. Jordi Cinca continuï amb el càrrec de Ministre ja que els antecedents d’aquest no son compatibles amb aquest lloc a on la honorabilitat, ètica i transparència en formen part.

Veient el laxisme del Govern actual front a la descoberta de que el Sr. Cinca ha format part d’un entramat per canalitzar de forma fantasma la venda de diamants de sang i or a on un dels propòsits era el finançament de la guerra i blanqueig de capitals, veient que recentment el Sr. Cinca té interposada una demanda judicial per part d’un dels seus socis on les proves documentals acrediten aquests fets a més d’apropiació indeguda, trobem necessària una acció de crida ciutadana a la desobediència civil.

És, per sobre de tot, la nostra voluntat que tinguem un país net de corrupteles, tràfics d’influències, comerç il·legal i altres on el Poble torni a recuperar l’orgull de pertànyer. Per això i amb aquest acte demanem una vegada més que el Govern cesi al Sr. Cinca del seu càrrec i netegi la seva imatge si és que pot deixant d’embrutar la de tots.

Text: Podem Andorra

4 comentaris

  1. Feu molt fàstic politics!! Però tots!! Llastima que n’hi hagin 4 q valen la pena i són honestos. Be… Jo només en conec a 2! Que fort! Sabotatge a aquesta gentuza! I no els torneu a votar!! Que semblem rucs!!!

  2. I per si fós poca cosa tots els alts carrecs del govern s’incrementen el sou un 10%. No se si sóc l’unic que pensa que s’estan enfotent de nosaltres a la puta cara. Fem algo? Pero ja!!!!!!

  3. El poble no ha perdut l’orgull de pertanyer, el que ha perdut son les forces per fer front a tanta corrupció, -que no corruptela-. Doneu directrius i des de casa meva us seguirem… Avui només pot triumfar la força del POBLE, i tots els que estimem Andorra, ho sabem: LA UNIÓ FA LA FORÇA. Ja n’hi ha prou de tanta animalada. El POBLE ANDORRÀ és un poble de seny, endavant UNITS I AMB SENY.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *