Plantes d’interior que es poden conrear en aigua (I)

Plantes d'interior
Plantes d’interior (Istock.com)

Les plantes d’interior són essencials per a donar vida i alegria en els espais tancats, a més de crear un ambient relaxant i de purificar l’aire. Les plantes que creixen en aigua s’han convertit en elements decoratius molt apreciats per la seva gran bellesa.

Els elements imprescindibles per a conrear-los són els recipients de vidre. És aconsellable utilitzar aigua mineralitzada, ja que conté més nutrients. Aquest sistema, l’hidrocultiu, requereix poques cures: només hauràs de canviar l’aigua una vegada al mes. És important que les arrels estiguin sempre submergides. En mesos de calor, caldrà emplenar el recipient, pel fet que l’aigua s’evapora abans.

Per a ajudar-les a créixer rectes és recomanable afegir unes pedres o graveta, d’aquesta manera les arrels se subjecten i creixeran més estables. Les arrels creixen molt de pressa amb aquest sistema de cultiu.

El primer pas és eliminar la terra de la planta i submergir-la en el recipient. El més normal és que l’aigua es torni fosca perquè la planta continua deixant anar terra.

Canvia-li l’aigua cada vegada que sigui necessari perquè l’aigua estigui clara. L’aigua sempre ha d’estar en perfecte estat. Quan la canviïs, aprofita per a afegir abonament o fertilitzant.

Per Decoracion2.com / AMIC – Tot Sant Cugat 

[do_widget id=category-posts-pro-64]