El  pagès investigador, Josep Pàmies, visitarà Encamp per oferir una xerrada sobre teràpies naturals. Serà el dissabte 3 de juny i ho farà convidat per l’Associació d’Empreses d’Encamp (AEE), que aquest dissabte realitzaran un mercat sota aquesta temàtica.

La conferència, que és informativa, es realitzarà a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp a les set de la tarda. El ponent posarà a l’abast de la societat informació perquè siguin autosuficients per saber tractar les malalties i sobretot evitar-les, ja que “actualment no hi ha malalties incurables”, assegura Pàmies.

Durant la xerrada donarà a conèixer eines de supervivència perquè combinin la medicina tradicional amb les teràpies naturals i després puguin anar retallant la ingesta de medicaments i apostar per opcions més naturals.

L’investigador aposta per la ingesta d’estèvia, ja que és una planta molt adient per regular la diabetis, la hipertensió, el colesterol, l’ansietat o la càries. A més, és una planta ideal per utilitzar-la a la cuina i permet que les persones que per prescripció mèdica no poden gaudir del dolç, puguin fer-ho. I el kalancoe pot arriba a curar el càncer. S’han donat casos de malalts terminals que han remuntat amb aquesta planta, tot i que havien provat tot tipus de medicina i no s’havien curat.

1 comentari

  1. Hola bon dia. Hem dic Cristina i la Meva consulta es.. tinc el papa amb cáncer molt avançat al pulmón,pleura,ossos, tráquea i els ganglis linfatics. Li hem donat la primera sessio de quimioterapia (paleativa). La Meva pregunta es si la planta kalancoe li aniria Be? On la podría trova?i com la hauria de pendre?
    Moltes gracies..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada