Plantes amb flor a l’hivern

flors pasqua

• Flor de Pasqua: aquesta planta de fulla caduca necessita ambients molt lluminosos, una temperatura d’entre 20 i 26ºC i regs abundants. A més, cal mantenir-la neta eliminant les fulles seques.

• Violeta persa: aquesta planta herbàcia és forma una densa mata rodona amb una alçada d’entre 35 i 40 cm d’altura. Les seves flors broten entre finals de la tardor i principis de l’hivern. Per conrear-la a l’interior necessita estar en un lloc fresc i humit, lluny de la calefacció.

• Crisantem: el crisantem floreix tot l’any i existeixen varietats amb flors dobles o simples i en colors diversos. Aquesta planta dóna molt bons resultats dintre de casa a la tardor i l’hivern, però una vegada es marceix només tornarà a florir si se’l planta a l’exterior.

•Assutzena: es poden trobar en una gran gamma de colors, però per aconseguir una gran floració el millor és plantar bulbs frescos cada any, plantant en el jardí a la primavera els que s’han tret dels testos.

• Cinerària: floreix entre finals de la tardor i començaments de l’hivern. Necessita molta llum solar però no directa i regs profunds amb aigua tèbia sense calç, evitant mullar les fulles i les flors.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES