Plantació de 41 nous arbres a Andorra la Vella

arbresTal com es va fent cada any en aquesta època, en les darreres setmanes, operaris del Servei de Forestals, Parcs i Jardins del Conselleria de Medi Ambient del Comú d’Andorra la Vella, amb l’estreta col·laboració del Servei d’Obres del Departament de Serveis Públics, ha procedit a la reposició d’arbres que no s’adaptaven als indrets on eren plantats o havien deperit.

Aquesta actuació s’ha dut a terme en diversos llocs d’Andorra la Vella i s’ha centrat, essencialment, en el Passeig del Riu, a la rotonda del Km 0, en un tram de l’avinguda Príncep Benlloch, al pont de Madrid i al pont de Pobladó, a Santa Coloma.

En l’operatiu s’ha plantat un total de 41 arbres, amb exemplars ornamentals de diverses espècies com olms – ulmus minor -, aurons – acer columnare – i pruneres – prunus kansan i accolade -, que s’han obtingut en base al Conveni que va signar el Comú d’Andorra la Vella amb Molines Patrimonis, on s’hi estipula l’aportació anyal d’una quantitat de 2000 euros destinada a la plantació d’arbres a la Parròquia.

Com a pas previ a les noves plantacions, ha calgut tallar els arbres morts o defallents, extreure’n tota la soca del l’escocell, excavar la terra en profunditat i reposar-la.

1 comentari

  1. Per fi sabem a què estaven dedicats els forats trampa que han fet!

Comments are closed.