Pintura antiverdet

En  determinats ambients i espais de la llar és difícil desfer-se de les taques d’humitat. També us ha passat? En aquest cas, no us perdeu els nostres consells per eliminar taques d’humitat utilitzant pintura antiverdet. Una tasca que està a l’abast de qualsevol persona.

Només necessiteu els materials adequats, que podeu comprar a qualsevol botiga especialitzada en bricolatge.

El primer serà netejar bé la zona afectada utilitzant un fungicida que haureu d’aplicar amb l’ajuda d’un drap. I quan hàgiu acabat de fer aquesta tasca, podreu polir la superfície i retirar la pols que s’hagi produït.

Per descomptat, no heu d’oblidar-vos de protegir bé l’estança, els sòcols, els mobles i el terra, per evitar que s’embrutin.

Quan hàgiu acabat, podreu aplicar la pintura antiverdet seguint al peu de la lletra els consells i recomanacions que especifica el fabricant en l’envàs. Però és molt important respectar els temps d’assecat que s’indica per aconseguir els millors resultats possibles i així eliminar completament les taques d’humitat.

Us recomanem aplicar dues capes d’aquesta pintura especial antihumitat, que porta un tractament fungicida que ajuda a evitar l’aparició de verdet.

FONT: bricomanias.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat