Pintat serà el candidat de la “tercera via”

Josep Pintat serà el candidat de l’anomenada tercera via. Com a mínim assegura que està disposat a ser-ho i té el suport dels consellers que formen el grup d’UL més independents de la Massana.

Al programa “La rèplica” de RTVA ha dit que de moment no es parla de partits sinó de persones i que la voluntat és crear una plataforma transversal i fer un plantejament polític diferent per a les eleccions. Una proposta que es podria presentar a mitjan gener amb la possibilitat de fer llistes en cinc parròquies. Afegeix que la via que exploren tindria suport de la ciutadania.

Pel que fa a l’acord d’associació amb la UE ha dit que aposta per acords puntuals i no el plantejament actual. Afegeix que hi ha algunes llibertats que generen inquietuds, com ara la de serveis, que afectarà directament els bancs.

Quant al debat de l’avortament i del model d’estat que se’n derivaria, ha dit que el que necessita el país és l’estabilitat que aporta el Copríncipat i que és agosarat plantejar-lo sense un model alternatiu.