A les cadires de fusta o metall, encara que estiguin molt envellides, se’n pot treure partit amb una mica de pintura. Però primer heu de comprovar si té ratllades o forats. Les cadires de fusta s’han de polir abans de pintar-les per eliminar-ne les restes de pintura vella i aconseguir que la superfície quedi uniforme. I si tenen forats, cal tapar-los amb massilla.

Les cadires de metall cal netejar-les prèviament i aplicar-los una capa d’imprimació perquè la pintura final agafi millor.Abans de començar a pintar, heu de tenir en compte quin tipus de pintura us anirà millor.

• La pintura al làtex és resistent, es neteja bé, però triga molt a assecar-se.

• Les pintures a l’oli són molt resistents als fregaments, però tenen una olor molt intensa que pot durar dies. Una vegada escolliu el tipus de pintura, necessitareu una brotxa i un pinzell. Cobriu el terra amb paper de diari. Remeneu la pintura dintre de la llauna amb l’ajuda d’un pal perquè no estigui tan espessa. Apliqueu una primera capa amb la brotxa amb moviments uniformes, seguint els traços de la fusta. Per a les parts més difícils utilitzeu un pinzell. Quan la pintura s’hagi assecat, apliqueu una segona capa.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada