El fet de pintar pot semblar senzill, però, com totes les taques de bricolatge, té les seves petites complicacions, com per exemple els angles i les zones d’unió. Per ajudar-vos us expliquem uns trucs molt senzills que us ajudaran a pintar qualsevol estança de la vostra llar i a aconseguir un bon resultat.

El més aconsellable és començar a pintar els racons de la paret i el sòcol amb un brotxa però corbant les pues perquè la pintura es concentri en un lloc determinat. Per estendre la pintura gireu el pinzell o la brotxa, així la pintura o vernís es difuminarà correctament. A continuació, podeu començar a aplicar la pintura en aquelles zones de difícil accés, com per exemple, al voltant de la porta o a prop del radiador.

Per pintar en aquestes parts inaccessibles haureu d’adaptar els vostres utensilis a cada zona de la paret. Tot i que si voleu aconseguir un resultat encara més professional i ràpid, el millor és que utilitzeu el tap de moher, ja que la seva forma garanteix una aplicació molt precisa en cantonades, angles de les parets i marcs de les portes. A més, goteja molt menys que les brotxes i que els corrons d’escuma, per això estendre la pintura us resultarà molt més còmode i fàcil.

Per Redacció / Tot Sant Cugat