Peugeot 508

Característiques

El Peugeot 508 està disponible en dues carrosseries, una berlina de 4 portes i una familiar.

El 508 té unes àmplies dimensions exteriors i aquest fet repercuteix directament en l’espai interior, fonamentalment en les places posteriors i en el maleter. Concretament, aquest espai té una capacitat de 473 litres.

Un dels ginys que permet incorporar el vehicle és el sistema de projecció d’informació en el parabrisa. La informació que aporta és relativa a la velocitat a la qual es circula, el limitador de velocitat i el sistema de navegació.

El vehicle està disponible en quatre nivells d’equipament: Acces, Active, Alluyre i GT. D’entre els elements comuns hi ha el control d’estabilitat o el programador de velocitat.

Quant a comoditat es refereix, hi ha l’opció de comptar amb seients amb calefacció.

 

Motor

El Peugeot 508 està disponible en una àmplia gamma de motoritzacions.

En benzina hi ha les opcions de 120 i 156 cavalls. També hi ha dos propulsors híbrids de 200 cavalls, i cinc dièsel (dues de 115 cavalls, de 140 cv, de 173 cv i de 204 cv).

En totes les opcions són motors de quatre cilindres i sobrealimentats amb turbocompressor.

Els motors híbrids han estat els darrers a afegir-se a l’oferta de motoritzacions del Peugeot 508. Especialment, l’anomenat Hybrid4 per a la carrosseria berlina. Aquest propulsor compta amb un motor dièsel de 163 cavalls i un altre elèctric de 37 cavalls i amb un consum homologat de 3,6 litres als 100 quilòmetres, en circuit mixt. Aquest motor permet escollir entre quatre modalitats de conducció: Auto, Sport, elÈctrica i 4WD.

 

Seguretat

Pel que fa a la seguretat, el model base inclou tot un seguit d’elements de sèrie, com els fixadors Isofix en els seients laterals posteriors, sis coixins de seguretat repartits pel vehicle, antibloquejament de frens ABS, engegada fàcil en rampa, assistència a la frenada d’emergència, cinturons de seguretat amb pretensors pirtècnics, control de tracció ASR i distribució electrònica de frenada EBD.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció