peugeot-5008Característiques

El Peugeot 5008 és un atractiu vehicle familiar que destaca pel disseny, la innovació tecnològica i la modularitat. A l’exterior, el Peugeot 5008 presenta una imatge dinàmica i elegant, amb una estructura amb gran importància per la superfície en vidre.

A l’interior, ens trobem amb un vehicle ampli i confortable. Des de la posició del conductor, el plafó d’instruments ens suggereix una posició un tant inclinada cap al conductor, per facilitar-ne l’accionament.

L’habitacle és configurable amb 5 o 7 places, que són habilitades o deshabilitades de manera senzilla. En aquest sentit, els seients es poden plegar individualment per tal de crear una superfície completament plana, fins al punt que es poden transportar objectes de fins a 2,75 metres de llarg, sense la necessitat de treure cap seient. El maleter és amplíssim i disposa d’un volum de més de 800 litres en la configuració de 5 places.

L’interior del 5008 destaca, a banda del confort, pels múltiples detalls, com és el cas de les safates situades als espatllers dels seients davanters o la possibilitat d’instal·lar pantalles en la part del darrera dels recolzacaps davanters.

Motor

Les opcions de motorització són dos propulsors a benzina i tres dièsel. Els motors a benzina són l’1.6 VTi de 120 cavalls (velocitat màxima de 187 km/h i consum de 7 litres) i l’1.6 THP de 156 cavalls (velocitat punta de 195 km/h i 7 litres als 100).

En dièsel, hi ha l’1.6 HDi de 114 cavalls (183 km/h i consum de 4,7 litres), el 2.0 HDi de 150 cavalls (195 km/h i consum de 5,3 litres) i el 2.0 HDi de 163 cavalls (190 km/h i promig de consum de 6,3litres).

Seguretat

El Peugeot 5008 compta amb un total de sis coixins de seguretat, que asseguren la protecció dels ocupants en totes les files.

El vehicle incorpora, també un regulador i un limitador de velocitat; a més de control de tracció intel·ligent, fre d’estacionament elèctric i alarma antiintrusió.

Totes les versions incorporen un alt nivell de seguretat activa, que inclou control de trajectòria ESP, que reagrupa les funcions d’antibloquejament de rodes i d’antilliscament.

 Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada